Kalp Çizimi

Kalp Çizimi - Başlığı görünce bildiğiniz şu <3 şekil aklınıza geldiyse eğer teessüf ederim, benim çizim tarzımı hiç farkedememişsiniz derim. Ama sizden önce teessüf etmem gereken bir kişi var, hemen paylaşıyorum. Çizimlerimi sokaklarda satıyordum bir ara (Taksim-tünel, Kadıköy-Moda,Üsküdar) bu durum Üsküdar'da gerçekleşti. Resimlerimi açtım. Şu küçük otobüs yazıhanelerinin olduğu bir ara sokağa, yaşlı bir tezye geldi, kendisinin emekli resim öğretmeni olduğunu söylerek karşısında duran çizimlerim hakkında düşüncelerini söyledi, beğenisini dile getirdi bir kaç teknik sordu şununla mı yaptın? Aa burda bunu kullanmışsın gibi. Tabi ki o söylediklerinin hiçbirisini bilmiyordum. En son gördüğünüz Kalbe geldi sıra ve şöyle dedi: Hepsi güzel ama ben en şu midyeyi beğendim. Gülsem mi, ağlasam mı bilemedim. Sessizce teşekkür ettim teyze de sessizce gitti.

Yorumlar

  1. bir de bana sor tugay, bir de bana sor.
    okurken gülsem mi ağlasam mı inan iki seçenek arasında mekik dokudum. bir de resim öğretmeni diyorsun. vah teyzemin gözleri gitmiş, yazık. ama hiç değilse beğenmiş! önemli olan bu değil mi? ve beğenilmeyecek gibi de değil. oldukça ince bir çalışma olmuş. ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O teyzeyi unutmam mümkün değil:) Biz çok güldük sonrasında sen de gül. Ben ne çizdiğimi biliyorum sonuçta ve ciddi zaman harcadım dediğin gibi normal bir portrenin 2-3 katı zaman aldı:)

      Sil
    2. bu arada ismini yanlış yazmışım, affola.
      turgay yazacağıma tugay yazmışım.
      normalde dikkat ederim bu tarz durumlara çokcana. diğer bir yandan zahmetli bir çalışma olduğu her halinden belli. ayrıntıları inanılmaz! emeklerine sağlık.

      Sil

Yorum Gönder

Çizimler bence... ?

Popüler Yayınlar